Nu är snart sommaren här med sol, ledighet och framför allt värme! Men ibland kan det bli för varmt, och då kan det vara gott med något uppfriskande. En som gärna fixar ihop något gott och kallt en varm sommardag är Glen Spove. Så vi knackar på hemma hos Glen för att be honom visa upp sin talang i köket och för att ge TRACKS-läsarna ett bra recept.
— Då vet jag precis, säger Glen utan att tveka. Min GLASSPECIALARE!

Det här behöver du:
½ liter vaniljgiass
½ banan
1 ½ dl vispgrädde
2 dl fruktcocktail
1 st kiwifrukt
och en normalstor glasskål att lägga allt i.

— Lägg upp glassen i skålen och häll över fruktcocktailen. Vispa sedan grädden och klicka på över alltihopa. Skiva bananen och kiwin och dekorera det hela.
— Sedan är det klart, säger Glen och håller upp mästerverket. SMAKLIG MÅLTID!
När Glen mumsat i sig glassen åker vi ner till skivbolaget Empire. Där ligger fan-breven i högar överallt.
— Jag lovar att svara på alla brev, men det kan tyvärr ta lite tid, säger Glen medan han tar sig en titt på dagens post. Nu till sommaren är det dags för Glen att åka ut på turné igen, men den här gången är det mera rock som gäller.
— Jag kommer inte att ha några speciella scenkläder utan vanliga jeans och liknande, men istället kommer det att bli en läcker show med ett fruktansvärt drag, lovar Glen och tar ett par danssteg mellan jättehögarna med brev. Och i väntan på att Glen kommer till just din stad, kan du testa hans GLASSPECIALARE!