Vad skulle kunna stoppa den här tjejens framfart?
Ja, inte halva misslyckanden i Schlager-SM eller märkliga järnkors-debatter i alla fall!
Pernilla Wahlgren står stadigt på jorden och låter sig inte hejdas av tillfälliga motgångar eller trassel.
Och om det nu är så att det är Pernilla som är Carolas främsta konkurrent får nog fröken Häggkvist se upp — med den raketfart som wahlgrenskans karriär drog igång under -85 vet man inte vart det ska sluta.
Kanske når hon till och med dit hon i sin vildaste fantasi siktar:
Broadway…
“Piccadilly Circus” vann inte den svenska uttagningen till Melodifestivalen i Göteborg. Vilket ju i stort sett var klart på förhand om man skulle tro pressen.
Men det blev ingen promenadseger utan en fjärdeplats för Pernilla och hennes dansande Ingrosso-bröder. Först kändes det kanske lite bittert för henne, haussad som hon var. Men efter alla hyllningar som kom direkt efter sändningen, efter alla tidningsenkäter som lutade åt hennes håll och efter alla löpsedlar med hennes namn förstod hon att det nog hade gått vägen ändå.
Det är ju inte alltid bara segraren som segrar i såna här sammanhang.
Pernilla Wahlgren hade slagit igenom med dunder och brak. Det som en gång började med playbacksång hemma i vardagsrummet med en ljusstump som mikrofon hade utvecklats till nåt riktigt, riktigt stort.
Men akta dig för att tro att det handlar om föräldrarnas insats.
Då blir hon en smula mörk i ögonen, Pernilla…
För även om pappa Hans Wahlgren och mamma Christina Schollin är kända skådespelare har det aldrig handlat om att ha dom rätta kontakterna.
Både Niclas och hans minst lika framgångsrika lillasyster har slagit sig fram på egen hand.
Och när Pernilla fick sina första roller på Folkan i Stockholm var det faktiskt ingen som hade en aning om vem hon var dotter till.
Idag är hon dessutom så stor att hon överglänser sina föräldrar. Så ska det snackas om hjälp inom familjen i fortsättningen får man nog tänka sig en omvänd situation!

1985 var i högsta grad Pernillas år.
Men hon vet mycket väl att det inte håller i längden att leva på en hit-LP och en lyckad folkparksturné. Det gäller att hela tiden förnya sig, bredda sin framtoning och söka sig nya vägar.
Därför är 1986 och åren som kommer spännande både för henne och för publiken.
Vad som helst kan hända.
Sång, dans eller skådespeleri. Eller allt på en gång.
För du ska inte tro att Pernilla Wahlgren tänker fastna på Piccadilly Circus: