Här blev det ju ganska ihoptryckt, men jag hoppas att frågorna + svaren är ok.

BERÄTTA LITE BAND HISTORIA & SÄTTNING
Det var sommaren -88 vill jag minnas, som vi började å jamma lite. Sen så kom vi på att det var ju det vi ville spela (d.v.s. grind!), så vi sade tack och adjö till våra gamla band och bildade GREED, som senare blev CARNAGE av nån underlig anledning. Nåväl, vår sättning har alltid (nästan) vart densamma d.v.s. Jesper – trummor, Johnny – gitarr, Michael – gitarr å jag (Johan) på bas och sång av död! Sen så har det väl inte hänt så värst mycket mer i detta band. Jo, vi har spelat in en demo med! Ja just det…

HUR VILL NI BESKRIVA ER MUSIK?
Det gamla materialet, typ demo prylarna, är ju pure grindnoisecore om man nu får lov å uttrycka sej så?!? Vi har börjat å mecka på några nya låtar som ska komma ut på en ny demo så snart de är tajta och lagom stympande till soundet! I alla fall så skiljer sig det nya från det gamla en aning i form av att vi använder oss utav flera olika riff och partier, mycket “doom-slingor”, mera 2-takt (à la DEATH/DEVASTATION), lite melodiösare kanske med! I vilket fall som helst så kommer nästa demo att förinta den första!!! Förhoppningsvis…

HUR HAR ER DEMO SÅLT & VAD HAR FOLK TYCKT OM DEN? VAD TYCKER NI SJÄLV OM DEN?
“The day man lost” har “sålt” bra tack! I å för sig har vi skänkt bort en hög till fanzines, släkt och vänner, men det är ju rätt många som har betalt för sig oxå (som tur är!). Vi ska trycka upp 100 till nu pga att den är slut som fan. Folk har reagerat väldigt positivt (till vår stora förvåning) och så, vilket är störtkul! Själva tycker vi att den duger om man ser till att det är första gången som vi var i studio tillsammans + att vi inte existerat alltför länge när den spelades in. Produktionen är vi oxå rätt nöjda med, trots att det låter lite skumt här och var. Sen var det lite för mycket “freak-sång” kom vi på efteråt, så nästa demo ska inte innehålla så mycket av den prylen! Folk har jämfört oss med ett visst band pga av det tilltaget… hrrmm! Men vi är i vilket fall som helst nöjda med den…

VAD HANDLAR ERA TEXTER OM OCH VAD HAR NI FÖR INFLUENSER?
Texterna ja. Oh dom är väldigt djupa och poetiska… mycket känslor och så… Nämen, dom första texterna var ju bara om ond bråd död, krig och näsblod va?! “Crime against humanity” handlar t.ex om Hiroshima/Nagasaki. Dom nya texterna är lite intressantare tror jag, inte bara pang på “Dö i smärta”-prylen… Influerade är vi nog, dock utav band som t.ex. Morbid angel, Discharge, Death, Autopsy, Devastation, Sadus, Celtic frost, Paradise lost, Atheist, Master/Deathstrike, Repulsion (Genocide demon), Incubus, Bolt thrower, Candlemass, Solitude, Carcass (hrrm… jo!) osv… Även en del icke Death-band för den delen oxå typ Beatles (GODS!), Rush (Michael), Roxette, Godflesh etc. + alla bra Svenska dödsband och Discharge-massaker band! YOU KNOW WHO YOU ARE!

GILLAR NI GORE FILMER?
Gore filmer??!?!! Jovars, dom kan ge mej en viss form av njutning, ja! Vet inte vad dom andra tycker, men jag gillar vissa filmer.

HAR NI SNUVA?
Ja, faktiskt! Är det nåt fel med det då?!? Känner mej lite mysko i halsen till och med… Det kan va nåt på gång! (hoppas inte!!!)

VILKA 4 BAND SKULLE DU VILJA SE LIVE? VARFÖR?
Svår fråga du, men BEATLES skulle va idiot-kul att se! DISCHARGE med… Varför? Jo, därför att jag skulle få en gratis ansiktslyftning i Alperna i så fall!

HAR NI HAFT SPELNINGAR? HUR VAR DET?
Carnage har inte stått på en scen ännu, men i sommar eller höst så blir det nog lite av den grejen med! Vi blir överlyckliga om vi slipper att spela i Växjö!

VAD TYCKER NI OM POLITIK/SATANISM/NAZISM/POSERS/RIP OFFs???
POLITIK: Fan, jag pallar inte bry mej längre… innan babblade man rätt mycket, men nu pallar man inte!! Det är klart man är intresserad av vad som händer ute i världen, men liksom politik är dö jobbigt tycker jag!
SATANISM: Ah lägg av! Satan is a poser — Pose in hell! Nämen, va fan, satanism är enbart i sitt utspel ett förargelseväckande beteende när typ nåt band har det som “image”… “666 is just a fucking joke, suck on satans radish, hope you fuckin choke!”… hah!
NAZISM: Tyvärr så finns det människor (?) som tycker denna ideologi är bra! Men, det finns alltså, och det är inte mycket att göra åt tror jag?! Alla i bandet håller nog med om att nazism är skit. Har erfarenhet av såna typer, jävla otrevliga måste jag säga.
POSERS: Äh, skit i dom! Man har ju ett eget liv, så va fan… jag bryr mej inte ett skit om s.k. “posers”… pallar inte med allt sånt snack typ “Let’s kill the posers!” osv, rätt jobbigt i längden måste jag oxå säga!
RIP-OFFS: Rip-offs är inte alls häftiga! Skickar ett ex av zinet, eller? (Njaa, får se… skämta bara, he he /red).

POP O ROCK RULES ELLER HUR?
Of course! Allt utom Death metal går hem i hushållen, jajamänsan!

FRAMTIDEN?
Göra mer och bättre låtar, lira in en demo, stajla, äta fransbröd, dricka O’boy, sova, strypa katten, spränga blemmor till döds, dansa som en djävul, panta flaskor, lyssna på demos och styckande vinyl av total död!!! Det är ungefär vad vi ska göra i framtiden… skaffa bättre bas, repa mer förhoppningsvis… rajsa runt lite du vet…

HAR DU SETT MARDRÖMMAR OM SATAN?
VA?!?! Ja, nej det var länge sen vet du! Inga posers heller… HEHEHE…

FAVORIT ZINES/DRICKA/POTATIS???
ZINES: Phoenix militia, Slayer, To the death, Gore death, Give me crust or give me death! med många fler! Alla balla zines… ditt med kanske?
DRICKA: O’boy + kaffe + Te + Läsk dödar!!! Helt klart gudadrycker!
POTATIS: Impaled space potatoes of pestilent decay så klart!

???
Ja, det kan man fråga sej… Slem-Hugo lemlästad i sömnen kanske?! (kanske det, …vad vet jag, vad vet jag!!! /red)

TILLÄGG?
MAKE LOVE — NOT WAR! Inhandla våran demo “The day man lost” för endast 10 enkronor + dubbelt porto (norden). Skriv till oss alla grind-freaks of crust and stench! Vi vill oxå tacka alla trevliga brevpolare (Nihilist, Metalion, Cronis, Tribulation, Peter Aubele, Jeff-Carcass, Grave, Filthy christians, Quick etc) för all hjälp osv.! YOU ALL RULE!! Tack för den balla intervjun Tommi och lycka till med ditt zine! Sen så vill jag hälsa till Lotta-groupien (pussar!)… GRIND FOR PLEASURE!
ADRESS: Johan Axelsson, Höstvägen 16b, 352 37 VÄXJÖ.