Ja, nu är det dags för ännu en intervju och med denna gång Charles Hårfager. Och det är den vänlige Erik Ohlsson sam har svarat. Han spelar gitarr i Charles Hårfager. Så läs nu!

Är ni i Charles Hårfager politiska?
Nej, inte mer än att man läser lite om politik i tidningar och ser lite på tv. Det vore nog rätt kul att vara insatt, men det orkar jag inte. Det enda jag vet är att det var bättre innan moderaterna kom till makten.

“I svält och nöd” singeln är ju en dunder singel, hur har den sålt?
Kul att du tycker att den är bra! Vi pressade upp 700 ex och jag tror vi har sålt ca 500 vid det här laget. Beställ den gärna av mig för 20 kronor + porto.

Ni har ju också gjort en demo vid namn “Galningars Lek” och medverkat på Really Fast 8. Har ni gjort något mer som går att få tag i?
Vi gjorde en demo innan “Galningars Lek” också, men den var så jävla dålig och texterna åt helvete så den säljer vi inte längre, jag önskar att vi aldrig hade gjort den. Vi tänkte släppa en live demo med en spelning från vita huset i Stockholm, men jag vet inte om det blir något av med det.

Ven är det som spelar trummor numera då, är det Anders eller Rickard?
Anders har fått fast anställning som trumslagare numera för Rickard trivs med sin gitarr och vi trivs med Anders bakom trummorna så situationen är rätt trivsam!

Hur ser framtiden ut för Charles Hårfager? Är det mycket med spelningar, något mer vinyl projekt?
Just nu har vi inte så mycket på gång. Vi har ett par nya låtar och hur dessa kommer att släppas kan bara framtiden utvisa. Spelningar är det ganska ont om nu också, vi har väll ett par på gång, men jag vet inga bestämda datum. Jag repar ganska mycket med mitt andra band Millencolin, vi lirar skate-us-hc och har släppt en demo vid namn “Goofy” och ska nu medverka på en samlings cd som Wounded Records släpper.

Jag har läst att du har ett zine, Erik. Vill du berätta lite mer om det?
Jagular Music & Skate Zine heter det och jag håller just nu på med slutspurten på nr 1. Jag planerar att få klart det till Bergslagsrocken.
Innehållet blir: Superdong, Heffa Klump, Moment 22, Total Egon, Strobe, skatefoton, intervju med ape-skater Dan Wall + en massa annat läsvärt mojs.

Vad anser du om anarki?
Jag vet inte riktigt allt om vad anarki innebär, men vad jag förstår så skulle det bara fungera om alla var med på det och det tror jag aldrig skulle fungera.

Ja det var allt, något att tillägga?
Tack för intervjun och lycka till med zinet! Fixas det någon spelning kommer vi för reseersättning! Håll ögonen öppna för Really Fast vol. 8 och vår singel.

Erik Ohlsson, Vallnäsvägen 27A, 703 58 Örebro.