Jag gick länge och planerade att släppa en skiva. Jag hade än så länge släppt sex demokassetter. En cd-skiva var målet och med en brinnande dedicerad kärlek för Linköpings hardcorescen så var ju en samlingsskiva med Linköpings hardcoreband den givna utgåvan.

Tiden gick och min äldre bror bestämde sig för att hjälpa mig. Efter ett tag blev detta projekt B.O.C.
B.O.C är inget skivbolag utan en förening som jobbar hårt med att dokumentera Linköpings alternativa musikvärld. Vi vill hjälpa band som vi tycker är bra att få ut någonting. En annan sak vi jobbar hårt med är att anordna konserter med utländska/inhemska band som är ute och turnerar. Oftast går allt utmärkt, utom ibland när vi förlorar enormt med pengar. Men eftersom vi är en ideellt arbetande kraft så rör det inte oss i nacken. Vi ser i alla fall till så att det finns ett alternativ till den tråkiga vardagen. Ett sätt att göra uppror.
Än så länge finns det två cd-skivor ute. Den första är omtalad i början med osläppta hits med OUTLAST, INTERLACE, FIL, BACKSIDE och megakända NINE. Vi tyckte att INTERLACE gjorde så bra ifrån sig på denna skiva, så vi beslöt oss att det var de som skulle göra nästa skiva.
Vår insats plockas hela tiden sönder av turnéer och andra vardagliga måsten. Men vi stannar inte för det utan jobbar på som aldrig förut. Någon gång kommer det att ge förtjänst och i framtiden har vi hur mycket som helst planerat.
Jag hoppas innerligt på ert stöd. För mer information och/eller frågor, skriv till:
B.O.C
Box 1903
581 18 LINKÖPING

Nya skivsläpp:

– BOTH SIDES “injustice” 7″
(drivande, frustrerad hardcore)

– OUTLAST/ENDSTAND split 7″
(Soumi vs. Routsi)

– BACKSIDE “it’s up to you” 7″
(Sveriges tyngsta band)

– FORCED INTO cd
(Debutalbum med kritikerrosade Oskarshamnarna, Sveriges hardcorehopp) Ute Okt -97