Tänk på nio personer från Stockholm med fina frisyrer, minst ett instrument var och vackra, medryckande poplåtar. Du tänker på Florian. De har tagit sitt namn ifrån en i Kraftwerk, låter lite som om de kom från England och av de två som gått ut skolan jobbar en på bibliotek.
En kompis till mig som jobbade på bibliotek sa att det alltid ringde farbröder med korsordsfrågor. Har ni mycket sånt?
— Uhm, nä.
Vad gör ni på fritiden?
— Spelar musik, haha. Vi umgås med varandra. Vi är de enda vi känner. Alla i bandet har typ en kompis utanför bandet. Vi kollar TV, äter enorma mängder chips, kollar rulle, pratar sex, går på bio.
Hur lyckas ni fokusera på att driva ett niomannaband?
— Det är väl det vi inte gör, vi fokuserar inte. Fast vi har varit skärpta nu och repat i fyra månader, eller två förresten. Annars är det väl bara en omåttlig hunger efter pengar och framgång, haha.
Vill ni förändra något med det ni gör?
— Som att förändra världen? Nja, vet inte. Bara man gör något bra så har man ju lyckats förändra något, eller hur? Och vår EP är århundradets bästa skiva, det måste ju betyda något. Vi är nästan alltid nöjda med det vi precis gjort, fast nu har vi verkligen mixat och spelat in tills den var perfekt. Och så är det väl inte helt vanligt med ett popband med nio medlemmar.
Åh, du får inte glömma att skriva att Lars är med också! Han är på Kreta just nu, men i vanliga fall är han med.

Florian är: Aina cello/trumpet, Märta sång/tamburin, Katarina piano/orgel, Gerda piano/synthesizer, Hanna fiol/bakgrundssång, Lars fiol/melodica/tamburin, Valdemar gitarr/delfinljud, Tobias bas, Jesper trummor.
EP:n kan du köpa via bandet, maila bara florian@hotbrev.com