Reverend Fuck låter som ett slagsmål mellan Bikini Kill, Village People och Hellacopters. Sångerskan och den obestridda ledarinnan Cataround Cookie hävdar att de alltid funnits men att de först på senare år börjat verka i allmänhetens ljus, detta av strategiska skäl som hon vägrar avslöja för mig. De har i alla fall hunnit med att bli husband på Queerpunkfesterna, skrämma anarkafeminister i Jönköping och spela in en egenproducerad singel som släpps i vår.
— Vi har redan erövrat stora delar av Ryssland, där vi släppt flera skivor och är hyllade stjärnor och ideologiska ledare.
Hur många medlemmar är ni i RF?
— Vi har inget fast medlemsantal men i den svenska fraktionen är vi väl ett trettiotal. Bara här om dagen anställde min syster Galette Galaxina, som är Chief GoGo tre nya GoGopojkar. Målet är att så många människor ska vara med i RF att vi kan mäta oss med världskonspirationen och skapa revolution. RF kommer att fungera som en midgårdsorm där jag är hjärna, ryggrad och ansikte.
Chief GoGo?
— Det finns en konstig myt om att det är musikerna i ett band som är de viktigaste medlemmarna. Jag värderar Galaxina mycket högre än sånt som trummor och bas. För att inte tala om min Personal Designer.
Vad inspirerar dig?
— Trappscenen i Pansarkryssaren Potemkin, Xena, Garderoben i Clueless och Kvinnofängelset.

Vill du också höra hur bandet låter? Skicka ett mail till reverendfuck@kittymail.com och beställ en skiva.