(F.d. Deep Shit Djonkies) Bandet bildades under ett källarpund i Partille okt -92 utav diverse medlemmar ur Teachers Pet och Concrete Stuff.

Bandet består av Pillu – gitarr, sång, Maricon – bas, sång samt Thorne – trumma. Deras influenser (helt enligt Pillu) är: Pjotr Cielenski, Teresa Orlowski och Shitlovers II. De satte snabbt ihop tre låtar och ställde upp i en rocktävling. Där gick man vidare till semifinal, men tyvärr klarade man inte av att gå vidare till final.
Man kan nog säga, utan att överdriva allt för mycket, att Iron Shitsnakes är ett ihoprafsat hobbyband utan större tanke på framtiden. Dock bör sägas att med de framgångar som bandet rönt har bandet bestämt sig för en fortsättning. Jag skulle vilja beteckna deras musik som en blandning av heavy metal, thrash och punk. De är kul att lyssna på och de verkar ha kul själva också, en sak som jag personligen värdesätter mycket. Soundet är mycket tätt och de låtar jag hört var tighta och varierade. Jag tror att Iron Shitsnakes mycket väl kan bli nå’t annat än ett hobbyband, bara viljan finns där.