Nu är Sandelin, Gigi och Tommy äntligen ute på turné igen. Hand i Hand far de fram genom Sverige, Norge och Danmark med LP:n “Daylight Robbery” som förtrupp. Turnén kommer att hålla på fram till 8 augusti, då de skall ha genomfört nästan 40 spelningar. Årets show är mera uppbyggd kring de tre “stylearna” själva än förra året då nästan hela kompbandet dansade, stojade och bytte kläder med varandra på scenen. Apropå kläder har Style inte några speciella scenkläder i år utan de använder samma typ av plagg som de bär privat.
— Fast om vi gått omkring i Lapp-kläder hade vi nog varit tvungna att byta “utstyrslar”…, konstaterar Sandelin när TRACKS träffar trion för en fotosession och intervju. Vi sitter vid fotostudions stora sminkbord och pratar.

Gigi roar sig med att åka upp och ner i en gammal tandläkarstol som står bredvid kameraskåpet, och Tommy packar ner kläderna han använt för plåtningen i en stor väska.

Jag ber dem berätta lite om inspelningen av senaste LP:n, som alla tre tycker är den bästa de gjort.
— Vi har aldrig jobbat så bra tillsammans som när vi spelade in “Daylight Robbery”-plattan, säger Sandelin övertygande.
— Tidigare har vi alltid haft bråttom att få klart skivorna, men den här gången kunde vi arbeta i vår egen takt. Skivan kom helt enkelt till under väldigt harmoniska förhållanden. säger Gigi.
Varför har ni bara spelat in en låt på svenska på nya LP:n?
— Dels är det lättare att sjunga på engelska, och dels måste vi ha en engelskspråkig platta för vår utlandslansering. Vi skulle kunna spela in låtarna på svenska också, men det är bättre att lägga ner hela sin själ och energi i en version, säger Sandelin.
— Men det är roligast att sjunga på svenska konstaterar alla tre.

Style har fått väldigt fin respons från skivbolagsfolk i bl a England och Västtyskland, och senare i år åker de ner till Polen. Där skall de medverka i öststaternas motsvarighet till Eurovision Song Contest, Zopotfestivalen, vilket blir ett utmärkt tillfälle för Gigi, Tommy och Sandelin att visa upp sig i öststatsländerna.
— Vi skall också åka till Moskva för att medverka i rysk TV. Och dricka champagne…, säger Sandelin och ger mig en klurig blick som låter mig förstå att det sistnämnda uttalandet inte var speciellt seriöst menat.

För att återvända till det högaktuella ämnet sommarturné kan vi berätta att ny trummis i kompbandet är Leif Sundin. Har du hört namnet förut? Det har du säkert, eftersom Leif tidigare spelade med i hårdrockbandet Treat. Gitarrist är, precis som förra året, populära Tobbe Stener, som ofta kallas för “Styles fjärde medlem”. Varför inte ta och ringa några kompisar och åka iväg till något av alla de ställen Style spelar på och kolla in årets show. Ni kan ju gå dit “Hand i Hand”…