Är ett gäng med hårföra Göteborgare i åldrarna 21 till 24. En ganska hög medelålder i ett nytt band, men killarna är ingalunda några nybörjare även om just gruppen DESTINYs historia Inte kan spåras längre tillbaka i tiden än två är. 1982 var nämligen det år som herrarna Magnus Österman och Stefan Björnshög (har jag inte sett det namnet förut någonstans?) bildade bandet. Sedan den tiden har det kommit och gått många musiker, men med Peter Lundgren, Håkan Ring och John Nordin tror sig Stefan och Magnus ha funnit de slutliga medlemmarna.
Vad bandet gör just nu är förlagt i hemligt mörker och en massa hysch-hysch, men Hammer har i alla fall lyckats komma över en av gruppans mycket sällsynta demos. (Försök själv så får du se hur lätt det är!)
En genomlyssning av den ger vid handen att DESTINY kommer att bli ett av Sveriges absolut hårdaste och tuffaste band. Musiken är klart brittisk-influerad och det är snabbt. Men det sitter också, och att det gör det är ganska ovanligt för en ny svensk grupp. Förklaringen är naturligtvis gossarnas mångåriga rutin. Trots allt så skulle nog grabbarna tjäna litet på att profilera sig något mer. Men det kanske kommer på LP:n för visst måste det bli en LP, har något nytt band förtjänat det så är det DESTINY.