Hello! Välkommen till sidan om zine’s och böcker, en del blir mer som tips en recensioner. Läs och håll käften!!!

Introspect #1 A5 20 kr.
Jävligt proffsigt gjort zine från Uppsala och blaskan innehåller Mother Superior, Tiamat, Foetus, Meshuggah och artiklar om allt mellan himmel och jord. Bra bilder och utmärkt kvalitet på pappret. Kanske kunde ha fyllt sidorna lite bättre, okej! On Drugs är en pryl till som Oskar på Introspect ger ut jag fick alla nummer som kommit ut då och gillar man sjuk humor om knark och andra sinnessjuka prylar bör man ha dom också. Varje nummer består av ett par sidor i A5 och dom kostar inte mer än ett par frimärken, så vadå! Beställ!
Introspect c/o Oskar Aspman, Peterson Bergers Väg 6, 756 49 Uppsala. P.G: 490 80 85-6

Savage magazine #2 A4 30 kr.
Jävligt bra zine från S-Holm, Täby. Intervjuer med bra band som tex: Hellacopters, The Oblivians, The Robots, Kids Are Sick, DM Bob & The Deficits, Roy Tomkins, Norton records och mycket mycket mer. Savage är skriven på engelska och dom har en jävligt bra layout, ingen röra här! Här finns också ett 100-tal skivrecensioner och dom har tre sidor med recensioner av gamla band tex: Iguanas, Viletones, DMZ mm. Coolt omslag och det här är ett måste för punkrock dårar, KÖP!
Savage c/o Hildebrand, Margaretavägen 26 G, S-187 74 Täby.

Salong Finess #2 A5 15 kr.
Fy fan vilken cool blaska, jag gillar verkligen det här. Urflippat och sjukt det är den rätta melodin för Salong Finess, det här ett måste för veganer, feminister, nykterister mm. Deras hjärnor skulle svämma över av ilska, men har man ingen humor så får man dra nåt gammalt över sej och lägga sej och DÖ! Salong Finess innehåller i alla fall: recensioner av filmer och skivor, intervju med Skitsystem, drogpanelen, dom testar ett antal droger och beskriver effekterna av dom, lär dej japanska, intervju med Petter, Smack Attack Zine och det bästa hjälpmedel som sabbar knull. Detta är ändå inte allt så köp zine’t och läs dej kåt av galenhet!
Salong Finess c/o Mikael Bomark, Tredjelånggatan 35 5tr, 413 27 Göteborg.

Taskigt Drag #9 A5 5 spänn.
Taskigt drag tycker jag själv har lite Taskigt drag. Intervjuer med Sindy Kills Me, Arsedestroyer, Dissober, Oral och det är nu det taskiga draget kommer, en intervju med en hälsobutik och med religösa fanatiker som Hare Krishna, mestadels om vad dom står för och om deras matvanor. Fan vad alla HC zine’s tjatar om att man ska vara vegan/vegetarian, sluta predika så kanske det funkar bättre. Häng upp varenda gris och grilla dom och njut av den feta härliga smaken av flott. (Nu får man väl en brandbomb i sin brevlåda).
Taskigt drag c/o Jimmy Blom, Melltorp, 524 95 Ljung.

Moshable #16 A4 40 kr.
Kanon bra magazine från Danmark. Intervjuer med bla: Nomads, Rocket from the crypt, Fu Manchu (kanon), Man or astro man, Oblivians, Cry, Jon Spencer blues explosion, The Vikings, Tim Warren of Crypt records, Kåre and the cavemen, Puffball, mfl. Scenrapporter och ett hundratal recensioner. Proffsigt gjort med bra layout, texten är skriven med storlek 10 och blaskan är på 55 sidor så den är absolut värd sitt pris.
Moshable c/o Lars Krogh, Poste restante, Köbmagergate postkontor, Köbmagergade 33, 1000 Köpenhamn K Danmark.

Sika Apärä #4 A5 15 kr.
Finnarna har get ut sitt sista nummer av Sika Apärä och den är tyvärr slutsåld. #4 innehåller i alla fall Uncurbed, The Varukers, Driller killer, Unleashed, Backyard babies, Teddy bears, Disregard, Fatal females, Loudpipes, Uutuus, Entombed, Wolf pack, Genocide ss och mycket mer tex: ett par humor sidor, recensioner. Synd att dom lägger ner blaskan den var rolig och allmänt underhållande. Adressen här: Jallo Letho, Norrgatan 43, 70356 Örebro och han bor inte i Finland!

Revolt #1 A5 5 kr.
Ett anarkistiskt zine som mestadels faktiskt handlar om Anarkismen och andra vänsterfalanger, oftast är det så att det står att det är en anarkistisk tidning men i själva verket så intervjuar dom bara en massa HC-band. Revolt är inte direkt någon djupdykning, dogmatisk och tråkig som så många andra anarkistiska zine’s. Intervjuer med bla: Arsedestroyer, Operation, RKU (revolutionär kommunistisk ungdom), artiklar om Värnpliktsvägran (behöver man vägra i dag, det är ju bara säga att man vill slippa. /Red), lite om Syndikalismen, Sture Dahlström etc. Layouten är inte heller någon höjdare. Tråk blaska!
Revolt, Box 4011, 57261 Oskarshamn.

Putrefaction #11 A4 30 kr.
Ytterligare ett nummer av Putrefaction har kommit ut och som vanligt så handlar det uteslutande om Deathmetal. Band som är intervjuade är tex: Hypnosia, The Darksend, Maze of Torment, Under black clouds mm. Här kan du också läsa ett 60-tal skivrecensioner. Mycket text och layout i döds-stil. Jag tror att nästa nummer kommer bli lite mer varierad än Putre tidigare har varit och tänker närmast då på dom band som brukar vara intervjuade. Engelskan blir bättre och bättre och det är ju ett plus.
Putrefaction c/o Thomas Nyqvist, Finningevägen 72 D, 64542 Strängnäs.

Raj Raj “samlade serier av Lars Sjunnesson”. Typ A4 20 kr Tago Förlag.
Skulle man skriva en riktigt bra recension på den här 127 sidors boken så tar det en halv sida. Skit samma, här finns nästan allt Sjunnesson har gett ut och det är serier med bla: Min totala favorit Åke Jävel, Sergej o Kommando Otto Pelikan, Sven Påsk, Farbror Skledar. En av dom bättre är den när Åke Jävel gör reklam för mjölk, som innehåller extra mycket gammalt surt fett och P-skum, tjära, nikotin mm och han kallar den för Maxi mjölk, för minimjölk är till för borgare. Läs det här så vet ni sedan vad kultur är for något.

Hot Girls #29 A5 gratis.
Oj vilken krallig blaska det är ju bara ett A4 papper som är vikt, OK vi får väl säga att det är fyra sidor med telefonnummer till kåta svenska tjejer. En liten frågespalt har dom och där ställer en del puckon jävligt korkade frågor, men roliga att läsa. Av en tjej får man upplysningen att hon gillade när hon och en väninna tillbringade en natt med 8 st grabbar och då fick hon kuk så hon mådde underbart. Hennes favorit-fantasi: totalt dominera och förnedra en kille i 24 timmar i sträck, det skulle va skönt. 08/6660222