Popgrupperna växer fram allt snabbare och snabbare, var stad får sitt band, ett band som av sina egna är minst lika bra som de stora runt om i världen. Om vi skall börja i söder så har vi Beatchers från Malmö, Streaplers och Tages från Göteborg, Hootenanny Singers från Västervik, Mascots från Stockholm och The Shanes från Kiruna. Detta är några av de allra största popbanden i vårt avlånga land. Men för er som bor i Hälsingborg, Gävle, Luleå och på alla de andra platserna, har ni något band som ni diggar till tusen och tycker är värda en liten placering i Love? I sådana fall skriv och berätta.

– Redan svar! I Ljusdal finns det en orkester som kallar sig för The Panthers, och de lär vara bättre än The Beatles för sina fans! Orkestern består av Roger Eriksson, trummor, Leif Österberg, kompgitarr, Jan-Erik Rehn, sologitarr och Sven-Rune Thorell, elbas. De komponerar och skriver sina låtar själva, alla i rhytm & blues-stil. De har i dagarna spelat in sin andra grammofonskiva.

The Lunatics: Lasse, Åke, managern Göran, Lasse och Roland

Popband nummer två kommer från Solna och kallar sig för The Lunatics (galningarna) de är ännu så länge bara amatörer men de som har hört grabbarna tror att de skall bli något stort längre fram. De spelar på skoldanser och ungdomsgårdar. Deras stil är rhytm and blues. Bandet består av Lasse Klinting 16 år, sologitarr, Lasse Östling 17 år, kompgitarr, Roland “Bullen” Billvik 16 år, trummor och 15-åriga Åke Norin är bandets solist.

The Mad Stompers: Ronnie, Sten, Jan-Erik, Göran och Hasse

Orkester nummer tre The Mad Stompers är ett band bland skuggorna, men som snart hoppas att få stiga fram i ljuset. Grabbarna har haft en del småengagemang i landsorten. De heter Ronnie Östh, basgitarr, Sten Kasemets, trummor, Jan-Erik Ahlén, sologitarr, Göran lsraelsson, kompgitarr och Hasse Wåhlander, volkalist.