Peo Axelsson – sång, gitarr, synth. Tony Pålsson – trummor. Frank Johannesson -bas. Olli Pesonen – gitarr, sång. Dessa grabbar bildar gruppen Shabby June som spelar rock’n’roll med vilda influenser.

Dessa “vilda influenser” de talar om är; Living Colour, AC/DC, Rush, Hårdrock, Instrumentalmusik samt Jazz fusion, konstigare än så var det inte. De skapar en trevlig mix av detta och får ut en produkt som kan läggas i “facket för vuxenrock”.
Att placera någon i ett fack är alltid farligt men jag menar att Shabby June spelar samma slags musik som t ex Bruce Springsteen, Tom Petty, John Cougar, m fl. Detta är sagt i positiv mening, det är alltså bra, för att inte säga, mycket bra. Shabby June vill inte bli någon “musikmöbel” (deras egna uttryck), utan det ska hela tiden hända saker på scenen. Det ska inte finnas några döda stunder utan hela tiden kännas fräscht. Enligt min mening tror jag de kan lyckas. Inom den närmaste framtiden kommer man att producera en video, framförallt tänkt att spelas i programmet “Hemkört”.